MaggiMikmar

Grattis alla oktobernissar!

Publicerad 2013-10-22 21:12:00 i

Grattis Towe! Grattis Olivia! Grattis Tim! Grattis Martin! Grattis Frida! Grattis Lollo! Och grattis till alla där i mellan som jag inte kommer på just nu. För ojojoj vad födelsedagar det har varit de senaste veckorna! Kalasande hit och kalasande dit - och det är ju inte dumt minsann! Hoppas ni alla firade er bemärkelsedag med någon eller några tycker om. Hoppas ni alla gjorde något för er egen skull för det är ni värda! Och hoppas ni alla åt tårta till frukost för ibland behöver inte livet vara så himla perfekt med havregrynsgröt till frukost. Där väl ingen som rynkat på näsan åt Pippi Långstrump när hon gladeligen mumsade i sig gräddtårta till frukost? 
 
 
Visdomsord från Pippilotta:
Om Per och Pål ska dela en tårta, och Per absolut inte vill ha något utan sätter sig i ett hörn och knaprar på en liten torr fjärdedel, vem blir då tvungen att uppoffra sig och köra i sig hela tårtan?
 
Det är klart, att du måste äta din goda gröt. För om du inte äter din goda gröt, så kan du inte växa och bli stor och stark. Och om du inte blir stor och stark, så orkar du inte tvinga dina barn, när du får några, att äta deras goda gröt. Nej, Annika det där duger inte. Det kan ju inte bli annat än den förfärligaste oording på grötätandet här i landet, om alla skulle resonera som du.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela