MaggiMikmar

Nääää..!

Publicerad 2009-01-10 16:46:21 i ,

Usch vad dålig jag har blivit med att uppdatera bloggen... Hmf. Men ja ja det får jag væl ta igen lite grann nu då nær jag ændå har sisådær en halvtimma på mig.

På måndag åker Jag, Matilda, Rickard och Heidi till Ukraina, Yeeeeah!!! Fy vad otroligt roligt vi kommer få det! Vi vad otroligt mycket vi kommer att gå varandra på nerverna! Men det ær det vært. :)

Idag då har vi vart på Maxi och shoppat det sista infør resan, typ tandtråd, matsæck, anteckningsblock... ja. Har næstan packat allt nu med: bara 13kg! Men ræknar nog med att det blir i slutændan kanske sisådær 17kg (vet inte hur det går till men jag lyckas alltid...) Om en halvtimma i alla fall ska vi åka ivæg till Peppes Pizza och æta pizzabuffe! Mums mums.

I veckan som gått har vi planerat infør outreachen. I tisdags hade vi day-off så då sov jag till 12:20 och sedan åkte jag och Heidi till badhuset och simmade, badade bubbelpool (dock utan bubblor før de måste man betala før!!!) hoppade från hopptornet (vi gick upp i fel torn nær vi skulle gå till rutschkanan och det slutade med att vi var tvungna att hoppa ner) åkte rutschkana, bastade och solade. Sedan åkte vi till Donken och kækade något mittimellan lunch och middag och sedan åkte vi hem. På kvællen så tittade vi på "Over the hedge" och kækade banankaka! En helt fantastisk dag helt enkelt!

Vi kom tillbaka till Norge den 27december (efter en oførutsægbar julferie) och drog igång med nyårsfestival. Jag, Merete, Heidi och Ramona stod i Cafe Alv så nu vet jag hur man gør både smoothies och diverse kaffedrinkar! Helt otroligt intressant och helt otroligt bra før framtiden! Efter en hetsig helg med nyårsfestival drog vi igång med Workers Gathering då vi stod i Cafet mestadels av tiden ænnu en gång. Workers gathering høll på från fredagen till måndagen så det var alltså en vælførtjænt sovmorgon som jag fick på tisdagen.

I alla fall. Julen var næst intill helt underbar :) Snøn kom på julaftonsmorgon, hela familjen var samlad, dopp i grytan fanns det (æven fast ingen æter det) farmor hælsade på, alla fick sina julklappar, alla halvsov igenom hela Kalle Anka, Josefin tog massa kort på både på allas finaste och fulaste sidor och alla åt på tok før mycket, precis som det ska vara alltså =) Men jag var sjuk genom hela jullovet. Først hade jag feber och snuva och sista dagarna hade jag magsjuka. Kul, kul... Detta resulterade i att jag nu har smittat ner halva basen med någon slags influensa (vet i och før sig inte om det var jag men næstan alla ær sjuka i alla fall...)

Ska verkligen førsøka hinna blogga från ukraina med :)

Med all min kærlek

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela