MaggiMikmar

Bråttom bråttom.

Publicerad 2009-11-30 22:31:26 i ,

"Bråttom bråttom jag har så fruktansvärt bråttom. Jag måste skynda mig till hattmakaren för att dricka thé. Jag har inte tid att prata nu, du får gå och fråga hertiginnan istället."


För tre år sedan spelade jag Den Vita Kaninen i Alice i Underlandet. Min uppgift var att vara så stressad och på gång hela tiden utan att tappa tråden och fokus men samtidigt kunna vara trevlig.


Den här helgen har det hänt otroligt många saker.


Fredag:
Jobba på Storängen. Hem. Byta om. Till Viberga för att sjunga. Skjutsa hem Ellinor. Åka till kyrkan på café. Hem och sova.


Lördag:
Åka till Ester och Johan i Gränna. Mysa och busa med syskonbarnen. Åka hem. Ha så tråkigt att jag letar upp "Heroes of might and magic" och kör alltså detta dataspel i ett par timmar. Får på en Sponge Bob SquarePants dokumentär på MTV. Börjar göra mig i ordning för att gå lägga mig (tvätta bort smink, borsta tänder bla bla.) Klockan 23:56 ringer Frida. Åker och tittar på en halvbra/halvdålig brittisk komedi.


Söndag:
Sjunger på julskyltningen i Finspång (står ute i kylan nästan hela tiden mellan 12:00 och 16:00.)


Måndag:
Julpyntat. Hjälpt pappa med veden. Lagat mat. Spelat Heroes of might and magic..... Planerat inför morgondagens äventyr i Linköping! Yay!



"Mamma mamma kläm inte fört hårt..."

Någon som är väldigt fascinerad av sig egen spegelbild



Josua har börjat använda sitt "evil-laugh" till allt

Adventmys

Det är i alla fall någon som har bra morgonhumör

Veckans minne:

För drygt ett år sedan väckte jag Matilda med frukost på sängen. Jag gav henne två klementiner och en banan, som bilder ovan, och citerade Mulan "Upp och hoppa Törnrosa det är frukost: Och han är glad att se dig." Berättade om detta för Erika, på telefon, om hur jag gav Matilda två klementiner och en banan som var glad att se henne och hon skrattade och sa: Maggi då.
Vad menar du? sa jag.
Vad menar du? sa Erika.
Ja, jag citerade Mulan, förklarade jag.
Jaha... sa Erika och skrattade ännu högre.
Jag undrar vad hon tänkte på ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela